Projecte FER llança la seua revista digital per als Jocs Olímpics de Rio

Uns Jocs Olímpics mereixen una gran cobertura i un ampli seguiment. També per al Projecte FER. Rio 2016 serà la primera cita olímpica des de la posada en marxa d’este programa impulsat per la Fundación Trinidad Alfonso, que presidix Juan Roig, i consistent en la concessió d’ajudes econòmiques a esportistes de la Comunitat Valenciana. Per això, perquè estem davant d’uns Jocs molt especials, la Fundación Trinidad Alfonso i el Projecte FER han volgut celebrar la seua primera compareixença olímpica amb l’elaboració de “FER RIO”, una revista digital que recull tota la informació sobre els 17 esportistes FER que van a competir a Río 2016. D’ací a unes setmanes, es llançarà una segona versió, dedicada, en este cas, als Jocs Paralímpics, que arranquen el 8 de setembre.

“FER RIO” pretén ser una eina de màxima utilitat per a la presentació i seguiment dels 17 esportistes del Projecte FER que, en pocs dies, estaran presents en els Jocs Olímpics de Río. Són les gimnastes rítmiques Alejandra Quereda i Elena López; el gimnasta artístic Néstor Abad; els atletes Pablo Torrijos, Daniel Andújar, Concha Montaner i Mar Jover; els judoques Sugoi Uriarte i Laura Gómez; la jugadora de vòlei platja Liliana Fernández; el regatista Iván Pastor; i 6 integrants corresponents a diferents esports col·lectius: Lola Riera (hoquei herba), Lara González i Silvia Navarro (handbol), i César Sempere, Matías Tudela i Javier Mario Carrión (rugbi 7).

La revista “FER RIO” s’inicia amb unes paraules de benvinguda d’Elena Tejedor, directora de la Fundación Trinidad Alfonso, i amb un breu repàs dels quatre anys transcorreguts des del naixement del FER, l’any 2013, fins a l’actualitat, a pocs dies de la seua primera presència olímpica. A més, el document inclou vídeos individualitzats amb tots i cadascun dels 17 esportistes classificats per als Jocs, enregistraments més desenfadats en els quals els atletes responen a un test de 5 preguntes, l’agenda de competicions, les seus i instal·lacions que acolliran les proves, sengles referències a la torxa i a la mascota de Rio 2016, i un comentari dels periodistes de Televisió Espanyola que posaran veu a les actuacions dels representants de l’equip FER en Brasil.

En l’era de les noves tecnologies, la revista digital “FER RIO” es podrà visualitzar a través de la página web del Projecte FER (www.proyectofer.es/revista/), i en els dispositius mòbils d’Apple i Android, descarregant l’aplicació “Revista FER”. La millor guia per al seguimiento i les competicions dels 17 esportistes FER en els Jocs Olímpics de Rio 2016, a l’abast de tots.