Raúl Martinez: “Al Accord Combat anirem a per una medalla”

Raúl Martinez ha sigut seleccionat per a disputar el pròxim 18 d’octubre el Sport Accord Combat Games. Una convocatòria que com diu s’esperava, ja que a l’edició d’aquest any es competeix per equips igual que es va fer fa un any a la Copa del Món, on l’esportista FER va estar.
“Ès una modalitat molt espectacular que va agradar molt i aquest any els d’Accord l’han implantat. L’any passat ja vaig competir a aquesta categoria a la Copa del Món i quan vaig saber que el Accord era per equips m’esperava la cridada”, assegura Raúl Martínez.
 
De l’equip que va participar en la passada Copa del Món tan sols continua Raúl i altre company, pel que encara que van aconseguir el tercer lloc l’any passat no es planteja un repte molt directe. “Ès un campionat diferent perquè no depens de tu tan sols, sinó també del que facen els teus companys. A més aquest any no anem a fer cap concentració , pel que anem directes a competir. Encara així lluitarem per les medalles perquè guanyar una és l’objectiu”.
 
Penjar-se una de les medalles no va ser un repte gens fàcil, ja que com conta “el nivell a aquestes competicions està pels núvols sempre. Si no treballem fort no passarem de ronda”. Molts dels esportistes de la passada Copa del Món estaran presents i com assegura el nivell va ser molt alt.
 
“Iran va ser l’equip guanyador de l’última Copa del Món i dels cinc components, tres eren campions del món”.