Rosa Ferrer aconseguix l’or en la Copa d’Espanya de judo

La judoka valenciana Rosa Ferrer ha aconseguit el millor resultat dels esportistes FER en este avantpenúltim cap de setmana de l’any 2014. Rosa, el registre més destacat de la qual fins el moment havia sigut el subcampionat en el Campionat d’Espanya cadet, abastava passat dissabte la medalla d’or de la seua categoría en una nova prova de la Copa d’Espanya celebrada a Pamplona.

A més, en natació, Sabadell ha acollit el Campionat d’Espanya absolut d’Hivern en piscina curta, competició en la qual l’estel.lar Mireia Belmonte ha aconseguit sis medalles d’or i el rècord del món en la prova de 1500 metres. Pel que fa a les representants del projecte FER, la castellonenca Lidon Muñoz va participar en 6 modalitats. Els millors resultats els va obtindre en els 50 esquena, 100 y 200 lliures, proves en les quals va aconseguir acabar en la quarta plaça. Per la seua banda, la també castellonenca Sandra Pallarés va finalitzar sisena en els 100 lliures i huitena en els 200

Un meritori bronze és la recompensa que va conquerir l’esgrimista Manu Bargues en el torneig rànquing junior nacional. Mentrestant, el remer alacantí Rubén Padilla va prendre part en l’Obert Internacional d’Andalusia, competició on va ser cinqué en la categoria individual i primer en la modalitat per parelles.

Altres apunts que destaquem són la quarta posición d’Anna Sanchis en el ciclocross de València, prova accidentada per a la ciclista de Xàtiva amb dos caigudes i una avaria en la bicicleta, i els 2 gols que l’esportista FER Lola Riera va anotar en la victoria del seu equip, el Spv Complutense de Madrid, davant la Real Sociedad de Tenis La Magdalena de Santander en una nova jornada de la lliga femenina d’hoquei herba. Per últim, els nadadors Ricardo Ten i Marta Expósito van donar els seus primers passes per a la próxima temporada amb la presencia en el Trofeu de Nadal d’Onda.