Rubén Martínez i Estefania Almela viatgen a Cartagena amb l’objectiu de pujar-se al més alt del podi en el Campionat d’España

Si esta setmana el taekwondo era protagonista amb les medalles de ‘les bessones valencianes’ Blanca Palmer i Tamara Miquel al Campionat d’Europa de clubes, este cap de setmana ho tornarà a ser amb els esportistes FER Rubén Martínez i Estefanía Almela.

Els dos taekwondistes afronten amb il.lusió una de les cites més esperades com és el Campionat d’Espanya. Els dos l’ han preparat a conciència i estan convençuts de poder pujar-se al més alt del podi.
“Em trobe millor del que esperaba i em veig amb un nivell molt bo respecte als meus rivals. Espere traure un bon resultat i poder pujar-me al més alt del podi”, assegura Rubén Martínez. Un objectiu que tambè manté Estefania Almela, qui es mostra encara més directa: “El meu objectiu és poder lluitar per la medalla d’or”.

Després de la plata abastada al 2006 i el bronze al 2009, l’esportista FER espera trobar-se bè fisicament durant tota la competició i aconseguir el seu objectiu de penjar-se la medalla d’or.

De fet, destaca que el camí per a alcar-se amb el metall és treballar dur cada combat i no perdre la confiança en una mateixa.