Sara Sorribes, satisfeta amb la seua gira en Estats Units i amb la ment fixada en el seu pròxim campionat a Rio de Janeiro

Sara Sorribes ja està de tornada de la seua gira americana. Duran estes tres setmanes, la tennista cas ha posat a prova el seu físic i tot el que ha treballat durant una intensa pretemporada. I després de la seua aventura pels Estats Units, la jove esportista castellonenca torna amb més força i plenament convençuda de poder seguir amb la seua pregressió.
 
“El balanç de la gira ha sigut molt positiu. En la primera setmana, em va passar factura els durs entrenaments i les exigents càrregues de treball de les setmanes prèvies. Però a partir del segon torneig, cada volta em vaig trobar millor. Estic contenta pels resultats obtinguts però sobretot perquè he experimentat bones sensacions durant la majoria dels partits”,  assegura una satisfeta Sara Sorribes.
 
L’actual Campiona d’Europa junior torna dels Estats Units amb un subcampionat en el torneig  Sunrise de Miami (va caure en la final contra l’americana Sachia Vickery) i com a semifinalista del campionat de Daytona Beach. Tots dos resultats conviden a l’optimisme, ja que, com diu Sorribes, “açò es només el començament i sempre costa arrancar després de la pretemporada”.
 
En els propers dies, la tennista de la Vall d’Uixó s’embarcarà en un nou viatge amb destinació Rio de Janeiro, lloc sagrat per a molts esportistes per ser la seu dels Jocs Olímpics de 2016, i on disputarà un nou torneig. L’esportista FER  espera millorar alguns dels aspectos que desitja polir i perfeccionar esta temporada, com ara aconseguir un tir més guanyador, reforçar el servici i fortalir el seu físic. No obstant, Sara se sent més forta, més poderosa i més resistent: “En el terreny físic, estic notant un clar creixement. Quan he perdut, no ha sigut per agotament; tenia forces per a seguir jugant, i això per a mi és molt important”, conclou la tennista FER. Sara va a més. El seu any promet.