Sebastià Mora afronta des de demà un nou Campionat del Món de ciclisme en pista

El ciclisme en pista, una de les modalitats esportives que tradicionalment més èxits ha aportat a les distintes delegacions espanyoles en la història dels Jocs Olímpics, reclama l’atenció durant esta setmana. Demà dimecres arranca el Campionat del Món en la localitat francesa de Saint Quentin en Yvelines i l’esportista FER Sebastià Mora no falta a esta gran cita.

El ciclista de Vila-reall és un dels 14 corredors que integren la selección espanyola, el responsable de la qual és el també valencià Salvador Melià. Sebastià Mora competirà en 2 especialitats. Dimecres i dijous prendrà part en la disciplina de persecució per equips, modalitat en la qual l’equip espanyol s’ha fixat com a objectiu acabar entre el sisé i el huité lloc. En el Campionat del Món de 2014, celebrat a la ciutat colombiana de Cali, el ciclista FER va ser un dels integrants del combinat nacional que va aconseguir una meritòria cinquena posición en esta mateixa especialitat.

Després d’esta prova col.lectiva, Sebastià Mora competirà dissabte en persecució individual, disciplina on va ser huité en el Mundial de Minsk en 2013 i nové en el de Cali en 2014. En esta edició, el de Vila-real aspira a ocupar de nou una de les 8 primers places.

L’esportista FER es mostra ambiciós, pero també realista: “Lluitar per les medalles en les dos competicions que vaig a disputar és molt difícil. Acò és un Mundial i el nivell és altíssim. No obstant això, sí aspire a estar entre els 8 primers, tant en individual com en equips”, apunta Sebastià Mora. La selección espanyola tindrà representació en 17 de les 19 proves que composen el programa de competicions. El Campionat del Món comença demà dimecres i conclourà proper diumenge.