Sebastià Mora i Ricardo Ten, grans triomfadors del cap de setmana

La densa activitat que els esportistes FER han protagonitzat durant el cap de setmana ha deparat brillants resultats. Especialment per a Sebastià Mora i Ricardo Ten. Respecte del primer, la participació en la prova de la Copa del Món de ciclisme en pista celebrada a Colòmbia ha resultat molt satisfactòria. El castellonenc va contribuir a que el combinat espanyol aconseguira una meritòria sisena plaça en la modalitat de persecució per equips, un bon resultat que millora clarament la dotzena posició abastada en la prova de la Copa del Món d’Anglaterra del passat mes de desembre i, el que és més important, assegura la presència del quartet nacional en el Campionat del Món de Paris, previst per a d’ací a un mes.

Excel.lent actuació també de Ricardo Ten. El nadador adaptat valencià no ha pogut començar millor l’any 2015. Ricardo va competir en l’Open celebrat en Adeje (Tenerife) i va obtindre 3 victòries. A més, dos d’estos triomfs comporten sengles premis afegits: en els 50 metres braça SB4 va establir un nou record d’Espanya (45,40”), mentre que en els 100 metres braça abastava la mínima per a asistir al Campionat del Món de natació adaptada, que tindrà lloc en Glasgow el proper estiu.

A més, l’esgrimista Manu Bargues va competir en la Copa del Món junior de Basilea, Suïssa. L’esportista FER va finalitzar en la posición número 25 de 224 tiradors participants.  També durant este cap de setmana alguns taekwondistes han inaugurat 2015 amb bones actuacions. Són els casos de Rubén Martínez i de Tamara Miquel, guanyadors en les seues respectives categories de l’Open de Saragossa.

Quant a l’atletisme, este cap de setmana s’ha celebrat el Campionat Autonòmic de clubs de pista coberta. Cal destacar les victòries en les seues respectives divisions de Conxa Montaner en llargada femenina, de Fernando Ramos també en llargada, de Marcos Ruiz en triple salt, i d’Héctor Cabrera en pes amb un llançament de 13,02, millor marca personal i récord d’Espanya promeses. Per últim, el paratriatleta Modesto Pascual va completar la seua primera Mitja Marató en Santa Pola, i diferents esportistes FER han posat punt i final a les sues concentracions (Rubén Padilla en el CAR de Sierra Nevada, i el saltador de triple Pablo Torrijos, en Roma).