Sebastià Mora: “No podem errar si volem estar als Jocs de Rio 2016”

El ciclista FER Sebastià Mora afronta este cap de semana la segona Copa del Món en pista a Londres en les modalitats de persecució per equips i òmnium. En la primera l’objectiu és clar: “Hem d’aspirar a finalitzar entre els 8 primers. Han canviat la normativa i ara tan sols van als Jocs olímpics 9 equips. Així que no ens podem permetre errar”.
 
Al òmnium l’objectiu és similar, ja que comenta que espera poder concloure entre els 8 primers. Precisament esta modalitat és un dels reptes que es marca per a 2015. “Les proves de velocitat estan sent el meu punt mès fluix però de cara al pròxim any espere milllorar”.
 
En el calendari de principi d’any té marcat dos dates importants: la tercera Copa del Món a Colòmbia i el Mundial que es disputarà al mes de febrer i on esperen a conseguir el màxim perquè, com comenta, “no podem baixar el nivell si volem estar als Jocs de Rio”.
 
I durant eixes  competicions el suport del Projecte FER serà important como ho ha sigut durant tot l’any. “És valuós tindre un equip que t’ajuda com el de Projecte FER. Així que si eres esportista, deuries marcar-te objectius a gran escala per a poder formar part de este gran equip”.