Silvia Navarro: “La Challenge Cup es un título que siempre voy a recordar”

“Este títol és una recompensa a tants anys de treball i és un dels que més vaig a recordar”. Amb estes paraules Silvia Navarro valora la Challenge Cup que acaba de guanyar amb el Rocasa Gran Canaria. Un hite històric per al club canari no tan sols perquè és la primera vegada que ho guanya, sinò tambè per la manera en la qual ho ha aconseguit.

I és que, com recalca la portera valenciana, ha sigut una competició molt dura en la qual han tingut que enfrontar-se al hándicap de comptar amb una plantilla molt curta. Encara així, amb esforç i il.lusió s’han proclamat campiones i han tornat a situar a l’handbol espanyol al mapa europeu.

Ara després de la ressaca i dels pertinents homenatges que han rebut toca tornar a la realitat de la competició domèstica, en la qual tenen la oportunitat de sumar un nou títol amb el permís del Bera Bera que actualment llidera la classificació de la lliga femenina d’handbol.

Encara així, Silvia Navarro no dona per perduda la batalla i encara que no depenen de si mateixes es mostra optimista. “El tram final de la lliga l’afrontem amb moltes ganes i desitjant no deixar-nos cap punt pel camí. Haurem de fer bé el nostre treball i esperar els resultats del Bera Bera”

IMG-20160507-WA0006

El repte dels seus segons Jocs Olímpics

 Una volta es dirima el campió de la lliga l’esportista FER començarà la preparació junt a la selecció espanyola dels que seran els seus segons Jocs Olímpics, després de la seua participació a Londres 2012 on va guanyar la medalla de bronze.

Este bitllet olímpic per a Silvia Navarro suposa un somni fet realitat i ,encara que en la primera fase estaran enquadrats a un grup complicat amb Noruega, Brasil i Angola, no dubta que ‘les guerreres’ faran gaudir als aficionats en Rio.

“Esperem que es puga disfrutar al 100% de ‘les guerreres’. Les jugadores que viatgen a Rio estic convençuda que ho van a donar tot. Espere poder estar a Rio i fer un paper important perquè seria repetir el somni que qualsevol esportista desitja”, conclou Silvia Navarro.