Tots Olímpics-FER Play torna a les aules de la Comunitat

Els xiquets valencians ja gaudisquen en les aules, un any més, del programa ‘Tots Olímpics-FER Play’ impulsat pel Comité Olímpic Espanyol i la Fundació Trinitat Alfonso.

Enguany Javier García, exdeportista d’esgrima, i la judoka Laura Gómez, integrant del Projecte FER, seran els encarregats d’inculcar als més xicotets la història dels Jocs Olímpics i Paralímpics, els valors de l’olimpisme i la seua pròpia experiència com a esportistes. Una aventura en la qual també estarà present el Projecte FER, ja que cadascuna de les sessions els acompanyarà un esportista FER. De moment, esta setmana s’ha estrenat en esta experiència educativa Sergio Alamar i David Levecq.

Però en les pròximes setmanes s’uniran molts més, ja que com indica Javier García, s’estima que el programa ‘Tots Olímpics-FER Play’ visite a més de 160 col.legis i 7.000 alumes. Tots ells aprendran sobre la importància de comptar amb valors com l’esforç, superació o constància.

A part, d’aprendre, Laura Gómez, que s’uneix a l’equip de ‘Tots Olímpics-FER Play’ espera que els alumnes gaudisquen amb les sessions. “M’agradaria transmetre la passió que sent per l’esport. És molt bonic veure la il.lusió amb la qui afronten l’activitat, et fan pensar en els teus inicis com a esportista i que et tornes a il.lusionar amb les xicotetes coses”, conclou Laura Gómez.