Torrijos obté l’or en triple i el FER copa el podi en la llargada femenina

Pablo Torrijos ha complit amb els pronòstics. L’esportista del Projecte FER ha sigut profeta en la seua terra i s’ha proclamat campió d’Espanya de triple salt en el Campionat Nacional absolut d’Atletisme a l’aire lliure que durant este cap de setmana es disputa a Castelló, la seua ciutat natal. El saltador FER aconseguix la seua tercera corona consecutiva.

Condicionat durant tot l’estiu per unes molèsties físiques en els turmells, i a pesar d’estar lluny de l’excel.lent nivell exhibit en la pista coberta, quan va convertir-se en subcampió d’Europa amb un històric registre de 17,04m, el saltador castellonenc s’ha penjat la medalla d’or gràcies als 16,61m abastats en el seu primer intent. L’atleta FER, integrant del Platges de Castelló, ha superat Sergio Solanas i Jorge Gimeno, que han completat el podi. Pablo Torrijos, per tant, viatjarà com a campió d’Espanya al Campionat del Món de Pekín, on s’ha fixat l’objectiu de ser finalista i ocupar una de les huit primeres places.

Mentrestant, tres atletes del Projecte FER aconseguien un espectacular triplet i copaven el podi de la llargada femenina. L’or el guanyava Mar Jover. Amb un salt de 6,42m, l’esportista alacantina s’imposava Conxa Montaner, segona, i Fátima Diame, que s’emportava el bronze. D’esta manera, Mar Jover enllaça quatre títols de campiona d’Espanya a l’aire lliure de forma consecutiva. Este diumenge, altre atleta FER, Eusebio Cáceres, aspira a adjudicar-se la llargada masculina, mentre que Daniel Andújar disputarà la final dels 800m