Triple medalla en altra nit màgica

Tres medalles de colp. Els nadadors paralímpics del Projecte FER continuen amb el seu particular idil·li amb els metalls en el Campionat del Món que estos dies es celebra a Mèxic. Esta matinada David Levecq, Ariadna Edo i José Antonio Marí han augmentat el seu botí en la competició amb dos bronzes i una plata, respectivament.

David Levecq ha pujat fins al segon calaix en la prova de 100 metres papallona S10. Amb este resultat, el nadador valencià suma tres podis en este Mundial. Ariadna Edo, per la seua banda, aconseguia la tercera posició en la modalitat de 200 metres estils S13. L’esportista castellonenca acumula quatre medalles a la capital asteca. Totes elles són de bronze. Finalment, José Antonio Marí aconseguia estar entre els millors en 100 metres papallona S9. Segona medalla (una plata i un bronze) per al nadador valencià en este Mundial.

Demà, el nombre de medalles podria augmentar en l’última jornada del campionat. Les opcions passen per dos noms propis. José Antonio Marí, en els 50 metres lliures S9, i Eva Coronat, en els 100 metres papallona S14. Present i futur de la natació paralímpica valenciana intentaran que la xifra de metalls de la delegació FER en este certamen arribe als dos dígits. De moment, estem en nou.