Un cap de setmana d’intensitat mitjana

Cinc esdeveniments integren l’agenda del Projecte FER del quart i penúltim cap de setmana de març. És a dir, l’imminent capítol esportiu podria definir-se com d’intensitat mitjana. De totes les competicions previstes, destaca la Copa d’Europa absoluta de triatló distància olímpica prevista a Huelva. Torn, per tant, de Roberto Sánchez Mantecón, un dels membres del Projecte FER més brillants de l’any passat. A Huelva, l’esportista de Manises afronta la segona cita del curs. El mes de febrer ja va disputar la Copa del Món distancia sprintde Ciutat del Cap, on va acabar en la 15a plaça. De cara a la prova d’este diumenge, Roberto, si és capaç d’aconseguir la seua millor versió, és un dels clars aspirants al podi.

Del triatló a l’esgrima, esport que oferix una nova Copa del Món absoluta. En este cas, a Buenos AiresL’objectiu de Manuel Bargues és el de sempre en este tipus d’esdeveniments: convertir-se en un dels millors 48 participants (de més de 200) de la primera jornada per a arribar al segon i últim dia de la competició. Des que ha començat 2019, Bargues ha afrontat 4 tornejos d’estes característiques: només va accedir a la segona jornada en un d’estos tornejos, en el primer, en la Copa del Món d’Alemanya. En l’últim precedent, el Gran Premi de Budapest, que es va disputar a principis de març, es va quedar a les portes.

Mentrestant, dos joves taekwondistes del Projecte FER, Hugo Arillo i Cheyenne Brito, han viatjat fins a Bulgària per a disputar un nou Open internacional júnior. Al marge d’aspirar a repetir els podis aconseguits fa pocs dies a Bèlgica, tant Hugo com Cheyenne perseguixen un altre objectiu: tot i que es troben en la categoria júnior, si es planten en la final i, per tant, són or o plata, es classificaran per al Campionat d’Europa sub-21.

Roberto Sánchez és un dels aspirants al podi en la Copa d'Europa absoluta distància olímpica de triatló que es disputa a Huelva

Per a finalitzar, dos últimes anotacions. Les dos, d’esports col·lectius. D’una banda, la selecció espanyola de futbol 5 per a cecs, en la qual es troben Sergio Alamar i Iván López Cuenca, està brillant en el Gran Premi de Tòquio, prestigiós certamen que reunix 8 combinats nacionals del màxim nivell. Després de concloure la fase de grups amb un satisfactori balanç de 2 victòries i 1 derrota, este dissabte afrontarà la semifinal contra l’Argentina. Finalment, Madrid acull este cap de setmana la fase final Copa de la Reina d’hoquei herba. Lola Riera, integrant de l’Spv Complutense de Madrid, juga esta vesprada el partit de quarts de final davant l’equip canari del Taburiente.