Un vídeo que revela confidències entre germans

La segona entrega d’Entrevistes FER-Crec en tu ens desvela un emotiu i proper diàleg entre Héctor Cabrera i la seua germana. Els dos es van trobar amb la intenció de mostrar l’estreta relació que existix entre els dos, ja que no ententen les seues vides l’un sense l’altre. Més enllà d’això, el que mai van sospitar és que esta conversa lis anava a servir per a conèixer encara millor e inclús per a parlar amb naturalitat de temes que mai s’havien atrevit a compartir.

Héctor Cabrera mai oblidarà l’entrevista que el Projecte FER li va oferir junt a la seua germana. Durant quasi dos hores els dos mostraren obertament els seus sentiments i això els va permetre conèixer-se’n encara millor i ratificar el profund amor que senten l’un per l’altre.

La meua germana és tot per a mi, és la meua amiga, la meua confident, el meu tot. Ella té molta culpa del meu èxit esportiu. És una persona que en el dia a dia sempre et fa vore la part positiva de les coses i ,a més, mai m’ha fallat. Sempre ha estat al meu costat, tant en els moments dolços per a animar-me com en els amargs per a secar-me les llàgrimes. És més que una germana i estic convençut que serà el meu principal alé i recolçament en tots els somnis pels que decidisca lluitar en el futur”, assegura l’atleta FER.

“La meua germana és tot per a mi, és la meua amiga, la meua confident, el meu tot.  Mai m’ha fallat. Sempre ha estat al meu costat”

De totes les confidències que va compartir amb la seua germana, el que més li va impactar va ser el moment en el qual ella va revelar que per a la seua família va ser un ‘shock’ quan els metges lis van dir que Héctor tenia una discapacitat. En casa d’ells, mai s’havia parlat d’este tema, ni tan sols entre ells, i açò és algo que va sorprendre prou al jove atleta FER.

Dies després d’este encontre junt a la seua germana major, revela que després d’esta confessió ara entén el punt de vista de la seua família respecte a la seua trajectòria professional i per tot el que han passat. Però també sap que passe el que passe en el futur sempre podrà comptar amb la seua germana, ja que davant els ulls d’ella l’esportista FER és tot un exemple de lluita, coratge i superació. I a més com va revelar, està convençuda que si la seua meta és abastar les estreles de Rio de Janeiro 2016 ho aconseguirà.