Blanca Palmer i Tamara Miquel es consagren en l’elit internacional

Or per Blanca, bronze per a Tamara. Les “bessones” del taekwondo valencià continuen aportant alegries per al Projecte FER. Blanca Palmer i Tamara Miquel han aconseguit sengles èxits en el Campionat d’Europa de clubs, competició que se seguix desenrotllant en la ciutat turca d’Antalya (conclou hui) i en la qual han participat per primera volta en la seua carrera esportiva.

Les esportistes valencianes han ratificat en Turquía que les seues respectives medalles de bronze en el Campionat del mon de 2014 no van ser cap casualitat. Més bé, tot el contrari. Especialment en el cas de Blanca Palmer. La taekwondista de Gandia va penjar-se ahir l’or en la seua categoria, junior de menys de 44 kg. Blanca va guanyar amb autoritat dos rivals turques en quarts i semifinals, i va superar una oponent russa en la gran final.

Per la seua banda, Tamara Miquel va haver de conformar-se amb el bronze. L’esportista de Picanya va caure derrotada davant una rival francesa en un igualidissím combat de semifinals, pero va poder rescatar un bronze de gran vàlua en la seua modalitat, junior de menys de 47 kg.

Contentes i orgulloses de la seua progressió i maduresa, Blanca i Tamara tornen demà dijous a València. Hui canviaran el tatami per les graderies per tal d’animar els companys que entren en competició. L’alegria de les dos esportistes no sols respon a les seues fites personals, sinò també a la contribució a fer més gran el club al que pertanyen, el club Olimpo de Sedaví. A les dos encara els queda un llarg camí per recorrer, però les seues passes són fermes i segures. Pròxima cita important, el Campionat d’Espanya.