El Projecte FER estarà present en el Dia Olímpic de L’Eliana

El Projecte FER i l’Olimpisme formen un binomi quasi indisoluble. Les seues esències són coincidents. Tots els esportistes FER, sense excepció, han deixat volar la seua imaginació i s’han vist participant en Rio 2016 o Tòquio 2020. Eixa és l’estació final dels seus sacrificats viatges, combinats d’esforços i somnis, de desànims i eufòries, de salut i lesions, d’entrenaments i competicions.

Per tot això, el Projecte FER tindrà una destacada presència en el Dia Olímpic, que se celebra este dissabte dia 6 de juny en la localitat de L’Eliana. Un total de 17 dels seus esportistes participaran activament en les diferents i múltiples activitats previstes en el Poliesportiu Municipal de la localitat de la comarca del Camp de Túria, des de la cerimònia d’inauguració fins les practiques i exhibicions en les seues modalitats esportives.

Els ambaixadors del Projecte FER en el Día Olímpic seran Conxa Montaner, Laura Gómez, Héctor Cabrera, Mónica Merenciano, Mar Jover, Manu Bargues, Iván José Cano, Irene Garí, Christian Millán, Diana Victoria Mondéjar, Jesús Gasca, Isabel Ferreres, Jaime Almenar, Tomás Ruiz, Marina Ñíguez, Adrián Valero y Adrián Sobrino. Deset esportistes que simbolitzen una porció de l’ample ventall d’especialitats (fins a 30) que convertirán el Poliesportiu de L’Eliana en un anell olímpic molt singular.

Les persones assistents tindran l’oportunitat de compartir tres hores amb uns esportistes, els FER, que representen la vanguarda de l’esport valencià i, en alguns casos, espanyol. Una immillorable opció per a que els presents, sobretot els més jóvens, compartixquen experiències amb atletes que són, o seran, autèntics referents i s’impregnen dels valors de l’olimpisme.