El somni olímpic de Fernando Ramos i el seu entrenador Sergio

“Si pots somiar-ho, pots fer-ho”. Esta frase de Walt Disney resumeix l’esperit de lluita de Fernando Ramos que li ha acompanyat des de xicotet. Amb tan sols 9 anys va somiar que saltaria molt lluny encara que era una persona baixeta i ningú volia apostar per ell. No obstant això, amb treball, sacrifici, superació i amb l’ajuda del seu entrenador Sergio, qui es va enamorar dels seus turmells, com comenta al vídeo del nou capítol d’Entrevistes FER-Crec en tu’, ha aconseguit fer realitat el que es va imaginar sent un xiquet.

Fernando Ramos ha aconseguit fer-se un nom a l’atletisme valencià. Però ell continua somiant i imaginant-se nous reptes. Una qualitat que, com assenyala el seu entrenador Sergio, ha sigut clau en la seua carrera esportiva, ja que la gent que no sols somnia sinó que s’imagina les coses acaba triomfant. Per això, el jove atleta FER ja somnia i posa escenari al seu salt perfecte.

“El meu salt perfecte me l’he imaginat moltes vegades. M’agradaria que es produira a la final de llargada dels Jocs Olímpics de Tokio 2020. Este és un dels principals objectius pels quals treballem actualment. Primer voré fins on podem arribar i després estar a una final olímpica”, admet Fernando Ramos.

El millor Fernando Ramos encara està per arribar. Cada any que passa la versió de l’atleta FER va millorant i l’objectiu és que en 2020 abaste el seu punt màxim i així poder complir el somni tant d’ell com del seu entrenador Sergio, a qui li deu que confiara en ell sent tan sols un xiquet de 9 anys que somiava amb botar molt lluny. “Seria molt gratificant per als dos aconseguir eixe objectiu i més eixint d’una xicoteta escola d’Alacant”.

Eixe xiquet que flotava sobre terra i en el qual va creure l’entrenador de l’Atletisme Alacant ja ha crescut i li ha demostrat que va valdre la pena apostar per ell. Un sentiment que és mutu, ja que per a Fernando Ramos, el seu entrenador Sergio és més que això, és un amic, “un referent que sempre m’ha recolçat i ha estat amb mi sempre que l’he necessitat”.