Héctor Cabrera: “Gaudir del Mundial de Londres és el meu gran objectiu del 2017”

Héctor Cabrera es recupera progressivament de la seua operació en l’esquena a la qual es va sotmetre a finals d’any. L’atleta paralímpic ja ha començat a fer alguns exercicis de recuperació. Però fins a març no tornarà a entrenar i competir al màxim nivell, data en la qual començarà a preparar el seu gran repte de la temporada: el Campionat del Món de Londres.

Com va la recuperació de l’operació a la qual et vas sotmetre a l’esquena?

La recuperació va perfecta. Després de mes i mig ja he començat a entrenar un poc. Estic fent sobretot exercicis de força.

Quins terminis et marques per a tornar a entrenar i competir al màxim nivell?

Em marque març com a data per a tornar a estar en un estat òptim físicament. Però ara em centre a anar a poc a poc per a tornar a donar guerra molt prompte.

Quins són els objectius que et marques per a 2017?

Durant la temporada d’hivern vull recuperar-me i millorar la forma física. I de cara a l’estiu el gran objectiu és el Mundial de Londres, on vull anar a per totes.

En el Mundial de Londres el repte serà superar la quinta plaça dels Jocs Paralímpics de Rio 2016, no?

Sí, superar el quint lloc és un objectiu. Però arribaré a eixe campionat després d’una lesió de llarga duració, per tant el repte que em puc marcar per a enguany és tornar a gaudir d’una gran competició.