Mónica Merenciano: “Anem a Pinto a guanyar el Campionat d’Espanya”

Mónica Merenciano apunta a Rio 2016. La judoka valenciana, encara que no està totalment recuperada de la seua lesió al genoll i colze, entrena cada dia amb la il.lusió de poder viure els seus quarts jocs paralímpics. Una meta que està a l’abast de molts pocs esportistes. Tot i això, l’esportista FER té clar quin és el camí que li portarà a fer eixe somni realitat.
 
I no és altre que no baixar-se del podi en cap de les competicions grans d’esta temporada: La Copa del Món del pròxim mes de febrer, el Mundial i l’Europeu, tres campionats que són puntuables per a la classificació olímpica.
 
Mentretant, prepara el Campionat d’Espanya d’este cap de setmana a Pinto, localitat on es va celebrar durant les passades festes un trofeu de nadal i on va finalitzar en segona posició. En esta ocasió l’esportista no es planteja altre objectiu que no siga una victòria. “L’objectiu és clar. Anem al Campionat d’Espanya a guanyar”, admiteix Mónica Merenciano.
 
A més, este Campionat d’Espanya suposarà per a la judoka una bona prova de foc per a vore el seu nivell i preparar-se per al seu primer gran campionat de l’any que es celebra en unes setmanes a Eger,Hongria,on l’any passat es va pujar al tercer esglaó del podi.