Agenda dels esportistes FER (28 de febrer-1 de març)

Les competicions náutiques i acuátiques són els principals focus d’atenció en este cap de setmana de transició entre els mesos de febrero i març. El primer exemple el trobem en el Campionat d’Espanya de vela, que se celebra des del passat dimecres i fins este diumenge en la Badia de Cadis. El Projecte FER està representat per Eva Gil Tatay. La regatista valenciana, que competix en la categoria junior, dóna enguay el salt a la modalitat olímpica 470 i aspira a acabar entre les 5 primeres posicions en la seua divisió.

Encara amb l’aigua i la vela com a context, l’alacantina Paula Lissorgues, una de les regatistes de la Comunitat amb un futur més prometedor, disputa una prova autonòmica en aigües de Castelló. Mentrestant, en natació, la ciutat de Cadis també acull el Campionat d’Espanya junior, prova en la qual participa la nadadora Susana Tachón, qui intentarà millorar els resultats obtinguts el passat any en este mateix certamen. De moment, ja ha superat el resultat en els 100m esquena (va ser setena en 2014, ha acabat quarta enguany). Durant el cap de setmana, competirà en més proves.

Fora de l’aigua, i ja sobre el tapís, el taekwondista Raúl Martínez tanca la seua gira per Egipte amb la presència en l’Obert de Luxor. L’esportista ilicità és un dels principals favorits després d’adjudicar-se fa tan sols una setmana l’Open d’Alejandria. A més, després de la concentració de la selecció espanyola de cara al Preolímpic de juny, este cap de setmana torna la lliga femenina d’hoquei herba i Lola Riera reprén la competició amb el partit que el seu equip, el Spv Complutense de Madrid, juga en la pista donostiarra de la Reial Societat (es a dir, se enfronten segon contra quart). Per últim, la ciclista Elena Lloret participa en els Internacionals BTT de Chelva Gran Premo Cult Bikes.