Agenda dels esportistes FER (6-7 de desembre)

SEBASTIÀ MORA: El ciclista de Castelló afronta este cap de setmana a Londres una nova prova de la Copa del Mon de ciclisme en pista. L’esportista FER participarà en les modalitats de persecució per equips i ómnium. Sebastià Mora busca en el velòdrom londinenc retrobar-se amb les seues millors sensacions després d’un any 2014 en el qual no ha aconseguit grans resultats a nivell internacional. El castellonenc va lluir en el Campionat d’Espanya, però no va abastar els objectius marcats ni en el Campionat d’Europa ni en el Campionat del Món de ciclismo en pista. Per a la competició d’este cap de setmana a Londres, l’esportista FER es proposa “acabar entre els 8 primers en les dos proves perquè cal començar des de ja mateix a acumular mèrits i punts si volem estar d’ací any i mig en els Jocs Olímpics de Rio”, comenta el ciclista castellonenc.

PAULA LISSORGUES: Cita molt important per a la regatista alacantina.
Paula Lissorgues s’acomiada este cap de setmana de la divisió sub’16 amb la disputa del Campionat d’Espanya de l’esmentada categoría, una competició que, fins la data, se li ha resistit a l’esportista FER. “Tinc moltes ganes que arribe el campionat; crec que l’he preparat molt bé, he estat durant l’últim mes i mig a Múrcia per tal d’aconseguir la millor aclimatació possible. Espere i aspire a guanyar”, assenyala un ambiciosa Paula. A banda del títol que està en joc, esta prova és molt important, ja que concedeix punts per a estar el pròxim any 2015 tant en l’Europeu d’Holanda, com en el Mundial, que es disputarà a Polònia.

RUBÉN MARTÍNEZ GARCÍA: Després de la seua aventura per Turquia, el taekwondista d’Elx reprén les competicions nacionals. En esta ocasió, Rubén s’ha desplaçat fins Pontevedra per a disputar el Campionat d’Espanya per clubs (representa el club Jayán d¡Elx). L’esportista FER, que competix en categoria sènior de menys de 68 kg, aspira al títol nacional en una prova que enguany te l’alicient afegit de ser puntuable per al rànquing nacional
 
LOLA RIERA: Nova jornada de la lliga femenina d’hoquei herba i nou partit per a la nostra Lola Riera. Després de la derrota del passat cap de setmana a Terrassa, l’equip de l’esportista FER, el Spv Complutense de Madrid, torna jugar fora de casa, en este cas contra l’Universitat de Sevilla.