Agenda FER del fin de semana (del 10 al 12 de noviembre)

Segon cap de setmana de novembre. Moment d’enfundar-se el quimono abans d’afrontar les competicions més destacades de l’agenda FER durant les pròximes hores: un Campionat d’Europa i una Supercopa d’Espanya de judo i un*Open de taekwondo a Croàcia. També, hi ha temps per a abillar-se la equipación de ciclisme en pista amb motiu d’una nova Copa del Món, la prevista a Manchester.

Ana Pérez Boix disputa este divendres el seu últim Europeu com sub 23. La judoca alacantina (menys de 52 kg) arriba a Podgorica amb la intenció de pujar-se, per fi, al podi d’este certamen. En les seues compareixences anteriors va fregar la medalla. Cinquena, en 2015 i setena en 2016. A la tercera va la vençuda.

A la capital montenegrina també estarà Marc Sabater. Enguany solament ha trepitjat el tatami en tres competicions. El seu millor resultat ha sigut la medalla d’or en la Super Copa absoluta de València del passat estiu. El seu muscle ha evolucionat favorablement durant la temporada. També està responent de forma positiva al canvi de categoria de pes, de -81 a -90 kg. No obstant açò, Sabater es mostra prudent davant una competició de màxima exigència. Les seues prestacions en este Europeu sub 23 són tota una incògnita.

Continuant amb el judo, demà se celebra en Amurrio, una Super Copa d’Espanya junior, torneig en el qual participarà Alberto Varela. L´alzireny arriba a la localitat alabesa amb el propòsit de donar un colp d’autoritat que ho consolide com un dels judoques més prometedors del panorama nacional.

Ja preparats per al cos a cos de l´Open de Croàcia de taekwondo es troben Blanca Palmer, Daniel Ros i Raúl Martínez. Este últim (-80 kg) intentarà repetir el bronze assolit fa dues setmanes en el Grand Prix de Londres. Blanca Palmer (-49 kg.) i Daniel Ros (+80 kg.), per la seua banda, tractaran de tornar a estar entre els millors després d’uns mesos en els quals la sort els ha sigut esquiva.

I tanquem l’agenda del cap de setmana a Manchester. La ciutat anglesa acull una nova Copa del Món de ciclisme en pista. Sebastián Mora pretén, este diumenge, estrenar-se en el medaller de la competició, després de fregar el podi la setmana passada en la prova de madison de Polònia. El ciclista de Vila-real va finalitzar en quarta posició al costat del seu company, el balear Albert Torres. En el concurs de velocitat per equips (conjunts de 3 components), Alejandro Martínez Chorro i els seus 2 companys del combinat nacional aspiren a millorar l’actuació de fa set dies. Quinzens. Hui mateix eixirem de dubtes.