Agenda dels esportistes FER (1-2 d’octubre)

El judoca Marc Sabater reprèn les competicions amb la disputa de la Súper Copa d’Espanya absoluta a Irun. A pesar d’estar encara en edat júnior, l’esportista castellonenc (categoria de menys de 81 kg) va guanyar un esdeveniment similar celebrat a València el passat mes de juliol.

El tennista Bernabé Zapata viatja fins al Marroc per a afrontar la fase prèvia del Challenger de Mohammedia. Ha de guanyar dos partits per accedir al quadre final. Els Challenger són tornejos d’una categoria superior als ITF Futures, els que habitualment disputa l’esportista valencià

Mentrestant, dos ciclistes del Projecte FER són notícia per diferents motius. D’una banda, Sandra Alonso és una de les quatre esportistes seleccionades per la Federació Espanyola per a disputar la prova de ruta en categoria júnior del Campionat del Món de Qatar, prova prevista per al divendres 14 d’octubre. Per la seua banda, Cristina Martínez Bonafé ha confirmat la seua participació en el Campionat d’Espanya absolut de ciclisme en pista, que se celebrarà a Palma de Mallorca del 14 al 16 d’octubre. Cristina correrà tres modalitats: persecució individual, puntuació i scratch. Finalment, Sugoi Uriarte canvia, durant unes jornades, el tatami per la bicicleta de muntanya. El judoca vitorià, però valencià d’adopció i formació, participa des de hui i fins diumenge a la quarta edició del Non Stop Madrid-Lisboa, tota una aventura de 770 quilòmetres de recorregut que Sugoi va a compartir en equip amb altres dos companys.