Anna Sanchis confessa a son pare que mai deixarà de còrrer per una lesió

Caure i tornar a alçar-se per a abastar un somni. Eixe lema resumeix a la perfecció la carrera de la ciclista FER Anna Sanchis. Poques esportistes espanyoles han sigut tan castigades per les lesions i malalties como ho han fet amb Anna Sanchis. Un mínim reflex d’aquesta situació és la mononucleosis que va sofrir al 2014 i que li va impedir competir durant quasi tot l’any o la fractura de clavícula que la va obligar a retirar-se del Giro el passat estiu i a més quan gaudia d’un dels seus millors moments.

Aquesta és la cara amarga de la trajectòria d’Anna Sanchis en el ciclisme. Amb aquest permanent fantasma de les lesions està lluitant des de fa anys i potser que esta contínua lluita de superació haja forjat el caràcter de la qui hui, com diu son pare a l’últim episodi d’Entrevistes FER-Crec en tu’, és considerada la millor ciclista espanyola.

“Si una cosa tinc clara és que no vull deixar de còrrer per una lesió”

 

Un esperit de lluita al qual s’aferra en els pitjors moments i per això té clar que una lesió no va faer-la baixar-se’n de la bici. “En la meua carrera han restat lesions i malalties, sense tot això la meua trajectòria haguera sigut diferent. Però també m’ha ajudat a saber adaptar-me i superar els moments roïns. I si una cosa tinc clara és que no vull deixar de còrrer per una lesió”, assegura Anna Sanchis.

Darrere d’aquestes paraules s’amaga una esportista que és tota un exemple de valentía, superació i lluita per abastar els seus somnis. Ara mateix el seu no és altre que viure els seus segons Jocs Olímpics i son pare no dubta que ho aconseguirà. Apart de ser el seu incondicional fan afirma que té totes les condicions per a donar un salt a nivell esportiu.

“A vegades et falta un poc de convicció, has de creure’t que eres una llíder i que pots estar davant del que en moltes ocasions has estat. Si canvies eixa mentalitat i t’ho comences a creure pots aconseguir coses molt importants”, conclou el pare de la ciclista FER.