Ariadna Edo, primera medalla del Projecte FER en el Mundial de Glasgow

Ariadna Edo ha protagonitzat un èxit majúscul. Amb només 17 anys de edat, la jove nadadora castellonenca va aconseguir este dijous, 16 de juliol, la medalla de bronze en els 400m lliures categoria S13 (deficients visuals) en el Campionat del Món de Natació Paralímpica que s’està disputant en Glasgow.

L’esportista del Projecte FER es presentava en la piscina escocesa amb la quarta marca de les 16 participants. I així va concloure les semifinals del matí, amb el quart millor registre. Ja en la final, Ariadna Edo va realizar un espectacular sprint final que li va permetre avançar una competidora alemanya y abastar la medalla de bronze. A més, el temps establit suposa un nou record d’Espanya de l’especialitat.

El bronze de la nadadora castellonenca concedix la primera medalla a la delegació FER present en el Mundial de Glasgow. La collita de metalls encara pot ampliar-se durant este cap de setmana. Tant David Levecq, en els 100m papallona S10, com Ricardo Ten en els 100m braça SB4, acumulen serioses opcions de podi. Mentrestant, Ariadna Edo, que ja va ser sisena el passat dimarts en els 200m lliures, nadarà este diumenge els 100m papallona.