César Sempere té a casa la seua més fidel seguidora, la seua parella Ángela

“M’amagava per a poder jugar al rugbi perquè els meus pares no volien que jugara a un esport, el qual consideraven perrillós. Però al final els vaig haver de dir la veritat perquè no podia amagar-ho”. Amb esta sincera confessió de César Sempere a la seua parella Ángela comença el nou capítol d’Entrevistas FER-Crec en tu.

Esta declaració revela que els inicis en este esport per al que hui és considerat un dels millors jugadors del món no van ser gens fàcils, ja que havia d’amagar-se dels seus pares per a entrenar. Però poc a poc els va inculcar la seua passió pel rugbi i tots els seus valors. A més, com revela el propi esportista, es van involucrar tant que inclús el seu pare va jugar en un equip i ara tot el seu entorn estima este esport i són els seus principals fans.

Entre eixos seguidors es troba la seua núvia Ángela que des de que es van conéixer es va contagiar de la seua passió pel rugbi i des d’eixe moment s’ha convertit en el seu gran suport. “Ángela és la meua companyera de batalles i la meu psicòloga. Ningú em coneix tant com ella perquè m’ha vist créixer. És la meua milllor fan perquè vibra en cada campionat i no dubta en alçar-se a les 4 de la matinada per a vore un partit de tan sols 14 minuts. Ella m’ajuda a créixer”, admiteix César Sempere.

I darrere d’eixa progressió, seguint els seus passos sempre estarà la seua parella perquè creu en ell cegament des de fa molt de temps, ja que com assenyala en l’entrevista, creure en l’esportista FER és molt senzill perquè és una “persona increïble i ho dona tot a l’esport, per la seua família i per qualsevol”.

En este esport el jugador ha viscut grans moments com la seua experiència a Montpellier, on va poder compartir vestuari amb els millors jugadors del món i a més li va ajudar a fixar-se metes i vore que podia arribar més lluny del que ell pensava. Però sobretot, el rugbi s’ha acabat convertint per a ell en una filosofia de vida de la que vol continuar disfrutant per a lluitar per nous reptes com estar en els Jocs de Rio 2016. Encara que ell prefereix anar poc a poc i ara mateix en l’única cosa que pensa és en estar rodejat de gent bona i humil i aportar la seua millor versió a la selecció.