Conxa Montaner afronta esta vesprada la seua última oportunitat per a estar en l’Europeu de Praga

A tan sols 10 dies per a la gran cita del Campionat d’Europa en pista coberta en Praga (del 6 al 8 de març), els atletes afronten les últimes oportunitats per a aconseguir les mínimes que els permeten estar en la capital txeca. És el cas de l’esportista FER Conxa Montaner, que esta vesprada buscarà, de nou, la màgica marca de 6’50m exigida per a competir en la prova de llargada femenina del certamen continental.

La saltadora de L’Eliana prendrà part en un control organitzat per la Federació Espanyola i que se celebrarà en el Velòdrom Luis Puig. Fins el moment, Conxa Montaner ha saltat 6’36m en la Copa de la Reina celebrada en San Sebastiá, mentre que el passat dissabte, en el Campionat d’Espanya disputat en Antequera, va arribar fins els 6’44m i va quedar-se a tan sols 6 centímetres del gran objectiu.

Encara que admet la dificultat del repte, l’esportista FER es mostra optimista i es veu capacitada per a abastar l’anhelat registre en alguns dels 6 bots dels que disposarà. De fet, a principi de temporada, Conxa Montaner sentía tan bones sensacions que no descartava “volar” fins els 6’60m. Si finalmente aconseguix el somniat passaport, ja es plantejaria altre desafiament, éste majúscul: repetir la plata europea en pista coberta que va penjar-se en l’any 2007 en Birmingham. La resposta, esta vesprada en el Velòdrom Luis Puig. Praga mereix un últim esforç.