Daniel Andújar, en busca de la mínima per al Mundial de Birmingham

Daniel Andújar sent que 2018 potser el seu any. Es troba en un gran estat físic, les lesions li han respetat i vol donar-ho tot en la temporada en pista coberta. La seua primera gran oportunitat la tindrà esta nit a partir de les 21:20, on buscarà en el Meeting de Madrid la mínima en la prova de 800m per al Campionat del Món de Birmingham del mes de març.

El repte que té per davant Daniel Andújar és rebaixar la marca de 1.46.50, un objectiu que l’atleta alacantí veu probable abastar esta nit o en les pròximes competicions. “Vull intentar fer la mínima en el Meeting de Madrid o de Sabadell de la próxima setmana”.

De no aconseguir-ho, l’última oportunitat la tindria en el Campionat d’Espanya absolut que es disputa 17 i 18 de febrer a València. “Cada dia estic convençut que este va a ser el meu any. El Campionat d’Espanya el vull afrontar amb moltes ganes, ja que a més de disputar-se a València hi ha molt de nivell en la prova de 800m i açò em motiva molt. Espere poder millorar la meua marca personal”.

A banda de rendir a un gran nivell al nacional i aconseguir la mínima per al Mundial, Daniel Andújar vol lluitar per fer una bona temporada a l’aire lliure i estar lluitant per les medalles a l’Europeu.