Daniel Andújar: “Quiero luchar por un puesto en la final del Mundial de Londres”

Daniel Andújar es defineix com senzill, treballador i apassionat de l’ordre i la disciplina. Totes estes qualitats han sigut claus per a la seua progressió durant l’últim any, en el qual ha passat de ser una promesa a competir en uns Jocs Olímpics.

“He gaudit cada pas en esta progressió fins a arribar a ser olímpic. Cada dia en la vil·la olímpica era un regal i esta etapa de la meua vida mai l’oblidaré. Em sent un afortunat per haver pogut complir el somni de poder estar en uns Jocs Olímpics”, admet el jove atleta.

Però espere que este siga tan sols l’inici de grans moments de glòria, ja que afirma que la millor versió de Daniel Andújar encara està per arribar i espera que es comence a veure al Campionat del Món d’enguany a Londres.

“Crec que hi ha molt Daniel Andújar encara per veure. Cada any em veig millor i espere que em respecten les lesions perquè en la meua ment tinc grans objectius pels quals vull lluitar. El meu gran repte per a 2017 és el Campionat del Món de Londres, on vull lluitar per abastar un lloc en la final”.

“Crec que hi ha molt Daniel Andújar.El meu gran repte per a 2017 és el Campionat del Món de Londres, on vull lluitar per abastar un lloc en la final”

I amb eixe repte entrena cada dia a les pistes d’atletisme d’Alacant, d’on fa alguns vídeos per al seu canal de Youtube amb el qual pretén apropar l’atletisme al públic.

“La creació del canal sorgeix a causa de la poca visibilitat que tenim els atletes. Una bona forma de donar-nos a conéixer és amb els vídeos i a més m’agradaria apropar l’atletisme d’elit i donar consells i pautes a la gent que li agrada eixir a córrer. I de moment la resposta dels usuaris està sent molt positiva”, conclou l’esportista alacantí.