El Projecte FER transmet un missatge d’ànim al València CF

● Santi Mina i José Luis Gayá van rebre una camiseta amb els lemes del Projecte FER 2019 com a mostra de suport per a la Final de la Copa del Rei.

Sempre sensible als grans esdeveniments que, o bé protagonitzen esportistes o equips de la Comunitat Valenciana, o bé se celebren en el nostre territori, el Projecte FER ha volgut estar al costat del Valencia Club de Futbol per a desitjar-li sort de cara a la final de la Copa del Rei.

El ReFERent i dos vegades olímpic Sugoi Uriarte, la jugadora del Valencia femení Alejandra Serrano, l’atleta Luis Salort i el paratriatleta Héctor Catalá han compartit uns minuts amb els futbolistes Santi Mina José Luis Gayá, i els han transmés un missatge d’ànim a pocs dies d’enfrontar-se al Futbol Club Barcelona en el Benito Villamarín.

Amb esta finalitat, els quatre components del Projecte FER han entregat als jugadors del Valencia CF unes camisetes en les quals figuraven els dos lemes del FER 2019 (“Es Pot FER” i “Conquesta el fang per a tocar el cel”), i també el dorsal número 100, un detall pensant en el centenari del club de Mestalla. Sugoi Uriarte va explicar a Mina i a Gayá què és i en què consistix el Projecte FER, i els va desitjar que el dissabte siga un gran dia per a l’esport de la Comunitat Valenciana.

Santi Mina y Sugoi Uriarte

Esta acció de suport al Valencia Club de Futbol dies abans de la celebració de la final de la Copa del Rei s’unix a altres sinergies desenvolupades pel Projecte FER des de fa un any. Durant els últims mesos, l’equip FER ha estat amb les seleccions espanyoles de futbol masculí, i de bàsquet i handbol femení; amb els dos conjunts de la Comunitat Valenciana, el Llevant i el Peníscola, que el mes de març passat van disputar a la Fonteta la Copa d’Espanya de futbol sala; i amb el Valencia Basket Club en la seua final de l’Eurocup.