Elena Lloret: “Em porte la experiència d’haber corregut açi”

Comença el compte enrrere per a Elena Lloret. Tan sols queden uns dies per a què acabe la concentració de la ‘cuna del Ciclocròs’,en la qual ha estat les últimes setmanes, i ara que s’acaba diu que li fa pena perquè ha sigut tota una experiència per a ella.

Què et portes d’aquesta concentració a Espanya?

Hem aprés molt. Un dels meus objectius era afinar la tècnica en fang i açí ho hem practicat molt. Ara falta aplicar-ho a Espanya.

Explica’ns aspectes que t’hagen sorprés durant la teua estada a Bèlgica

En general ha sigut una gran experiència i no volem que s’acabe. Però hi ha diverses coses com el disseny dels circuits que són molt diferents als quals hi ha a Espanya, el gas que tenen a l’hora de córrer, la manera que tenen de esmunyir-se amb la bici que fan que tot siga més fàcil.. I un altre aspecte molt diferent d’Espanya és l’afició, ací la gent paga per veure les carreres, el ciclocròs és l’esport nacional i sempre està ple.

Respecte a les carreres en les quals has competit quina valoració fas?

Dels dos caps de setmana en els quals he competit em porte sensacions diferents, ja que un vam córrer en sec i un altre en fang. Però més enllà dels resultats em porte l’experiència d’haver corregut açí, on la manera de córrer és molt diferent de la d’Espanya.