5 esportistes FER amb tradició esportiva familiar

Coneix els arrels d’Alejandra Quereda, Laura Gómez, Anna Sanchis, Raúl/Rubén Martínez, Estefania Juan i Alba Sánchez

  1. Alejandra Quereda: La gimnàstica rítmica és un esport que ha heretat de sa mare que tambè va ser gimnasta. De fet, va arribar a ser Campiona d’Espanya per equips de primera categoria en dos ocasions.
  2. Laura Gómez: El judo el porta en la sang des del seu naixement, els seus pares practicaren este esport. A dia de hui, dirigixen el València Club de Judo. A més, son pare Salvador Gómez és el president de la Federació Valenciana.
  3. Estefania Juan i Alba Sánchez: No només un vincul familiar unix estes dos dones. L’halterofília és una passió que compartixen tia i neboda. Les dos han contribuït a que la seua ciutat natal, Alzira, siga hui el bressol d’este esport en la Comunitat Valenciana.
  4. Raúl i Rubén Martínez: José Manuel Martínez ha fet del taekwondo un estil de vida. Una forma de vida que ha transmés als seus dos fills que actualment són taekwondistes professionals i que competixen a nivell nacional i internacional. A més, José Manuel dirigix el seu propi club, el Jayan, en Elx.
  5. Anna Sanchis: La passió que té Anna Sanchis pel ciclisme li la deu en gran mesura a son pare, que va ser ciclista professional. Un mirall en el qual va reflectir-se l’esportista de Xàtiva per a començar a forjar la seua carrera esportiva.