Els millors judokes es concentren a Catalunya i arranca el Nacional d’Atletisme Júnior

Els millors esportistes de la Federació de Judo de la Comunitat Valenciana es concentraran este cap de setmana a Castelldefels, en una cita a la qual acudiran els millors judokes del país. Entre la delegació valenciana estaran els judokes del València Club de Judo Laura Gómez, Sugoi Uriarte, Dasnel González i Laura Figueroa.

D’altra banda, demà comença el campionat d’Espanya Júnior d’Atletisme, en el qual participarà el velocista del Platges de Castelló Adrián Pérez, qui buscarà una medalla per a dedicar-la a la seua companya Ana Trescolí. La decatleta es va lesionar la setmana passada i no ha pogut acudir a una cita en la qual tenia moltes esperances.

Per part de l’Atletisme Alacant, a eixe mateix Campionat d’Espanya Júnior acudiran Fernando Ramos (salt de llargada), Daniel Alarcón (salt de llargada) i Pablo Gosálbez (triple salt). Es perd la cita Cecilia Briones, que encara té problemes al turmell.

D’altra banda, pel que fa al món del ciclisme, la bona notícia arriba des d’Itàlia, on Anna Sanchis va acabar 12a en l’etapa reina del Gir Rosa i ja és quinzena en la classificació general. A més, Óscar Hernández disputa este cap de setmana la Volta a Madrid.