Estefanía Almela somnia a competir a unes Olimpíades

l’esportista espera revalidar el títol al campionat europeu per universitats

Estefanía Almela afronta l’Open de Múrcia i de Galícia com una prova de rodatge de la pretemporada que li va a servir per analitzar el seu rendiment de cara a les properes competicions com el Campionat europeu per universitats, on ella és l’actual campiona.

I viatjarà a Rússia amb l’objectiu de mantenir-se en el cim. “El meu objectiu és revalidar el títol i si no puc guanyar, almenys estar a la final”, assegura Almela.

La Copa del Rei és un altre dels campionats importants als quals s’enfronta l’esportista però com assegura encara no hi ha data confirmada. Mentrestant seguirà entrenant i lluitant per aconseguir competir millor cada dia i també superar una lesió que arrossega des de fa anys i que com ella ha assegurat li ha impedit arribar més lluny al món del taekwondo.

Afortunadament aquest últim tractament que li estan practicant està funcionant i a poc a poc estan obtenint una millora que a llarg termini ha de plasmar-li en la competició. Aquest és el somni que Estefanía Almela té a curt termini, ja que si aconsegueix superar la lesió i poder competir sense dolor haurà fet un pas gegant cap a un altre ,el somni que porta imaginant-se des que era xicoteta, que no és un altre que disputar unes olimpíades.

“Si supere el problema de la lesió, només hi haurà un obstacle: el rival i jo. Sé que podré aconseguir coses importants. He competit contra gent que ha estat en Mundials i fins i tot olimpíades i han sofert molt per guanyar-me o al final ho han fet perquè m’he ressentit de la meua lesió”.

Per a Estefanía Almela acudir a unes olimpíades seria el somni més gran de la seua vida, ja que es faria realitat alguna cosa amb el que porta somiant des que era petita i alhora deixaria enrere el calvari d’una lesió que li ha impedit progressar en la seua carrera esportiva.