Frenètic inici d’any 2015 per a Sebastià Mora

El ciclista castellonenc Sebastià Mora ja es troba a Cali, Colòmbia, escenari durant este cap de setmana d’una nova prova de la Copa del Món de ciclismo en pista. Després d’un 2014 de resultats internacionals discrets, l’esportista FER buscarà estos dies a Cali afinar la seua posada a punt amb vista al Campionat del Món Elit, previst a París del 18 al 22 de febrero.

“Aconseguir una de les huit primeres posicions”. Éste es l’objjectiu de Sebastià en l’especialitat de persecució per equips, única modalitat en la qual prendrà part durant este cap de setmana a Colòmbia. El ciclista de Vila-real defensarà els colors de la selección espanyola junt a Unai Elorriaga, Asier Maeztu i Eloy Teruel. Sent inabastables combinats tan potents com Anglaterra i Austràlia, Sebastià Mora aspira, junt als seus companya, a exhibir un bon nivell i estar a l’alçada de rivals com França, Alemanya, Holanda o Nova Zelanda.

“No hi ha dubte que hem de millorar la quinzena plaça aconseguida en esta mateixa especialitat en la prova de la Copa del Món d’Anglaterra del passat mes de desembre”, comenta Mora. La millor classificació obtinguda per l’esportista FER en persecució per equips amb la selección espanyola va ser una quarta posición, obtinguda en el Campionat del món de 2013 a Bielorrussia.

Este examen que es planteja a Cali es un termòmetre perfecte per a calibrar els estats de forma i les opcions de tots els competidors a tan sols un mes del Campionat Mundial que se celebra en França. A més, 2015 és un any preolímpic, i totes i cadascuna de les cites computen per a aconseguir la classificació i el billet més desitjats: el que permeta viatjar al velòdrom de Rio de Janeiro en 2016.