Isaac Botella i Juan Antonio Pinero esperen fer un bon paper al Campionat d’Espanya

Isaac Botella i Juan Antonio Pinero disputen este cap de setmana el Campionat d’Espanya de gimnàstica artística. Este campionat per a Isaac Botella és el punt de partida, és la primera prova de foc de cara al Mundial d’octubre. Eixe és per a ell el gran repte dels pròxims mesos i per al qual va a treballar molt dur junt als seus companys del combinat nacional durant l’estiu. 

Malgrat això, el gimnasta FER espera fer un bon paper a nivel col-lectiu al Campionat d’Espanya i a nivell individual proclamar-se campió en salt i sòl. 

Per la seua banda, Juan Antonio Pinero afronta este campionat amb il-lusió, ja que està tot l’any treballant dur per a fer un bon paper, i a més, és la primera volta que competeix al nacional en la categoria de nivell 9.

Al Provincial i Autonòmic va aconseguir grans èxits, però a este campionat diu que serà més complicat perquè hi ha gent que porta més anys que ell competint al nivell 9. 

Per això, el seu objectiu és fer uns bons exercicis sense errades i gaudir de la competició per a agafar motivació i afrontar la pròxima temporada amb més ganes.