José Luis Giera: “Anem al Japó a guanyar”

José Luis Giera viatja hui al Japó amb la selecció espanyola per a disputar el Mundial de futbol sala del 17 al 24 de novembre. 

Este Campionat del Món l’han preparat a conciència, ja que des de setembre estan entrenant al màxim tant física com tàcticament. Ara cal mostrar tot el treball i esforç realitzats en cada partit i així poder aconseguir el seu objectiu, que no és altre que guanyar el títol. 

“Nosaltres anem a per totes. No viatgem al Japò a vore el que passa, sinó amb la mentalitat que volem guanyar. Un Mundial sempre és complicat i anem a preparar cada partit com si fóra una final”, assegura el jugador. 

A la primera fase del campionat s’enfrontaran a l’Argentina, de la qual comenta que és “una selecció de les més complicades”. De fet, als últims jocs al Pekín i a Londres van lluitar pel bronze. A Pekín va guanyar la selecció albiceleste i a Londres la espanyola. Alemanya és altre dels rivals, una selecció amb menys experiència però segons comenta Giera poc a poc va agafant força. Prova d’açò, és la seua participació a l’últim Europeu on van arribar fins a les semifinals. I el grup el tanca Corea com la selecció més fàcil a priori. 

A esta primera fase esperen començar amb força i aconseguir bons resultats per afrontar amb avantatge i motivació els encreuaments. 

A nivell personal, espera realitzar un bon campionat, ja que segons comenta, passa per un bon moment. “Em trobe en un bon estat de forma. He guanyat rapidesa, força i maneig del baló. Així que, espere que tot isca bé”.