Kim López: “Vaig a lluitar per aconseguir el rècord del món”

A l’equador del cicle paralímpic fins a Tòquio 2020, l’atleta Kim López, medallista d’or a Rio 2016, es mostra motivat e il.lusionat amb els nous reptes que té per davant. Quasi recuperat de la intervenció en la seua mà dreta i baix les ordres d’un nou entrenador, el seleccionador Juan Vicente Escolano, es planteja com a gran objectiu de 2018 lluitar per aconseguir el rècord del món a l’Europeu del pròxim estiu a Berlín.

Cóm va el procés de reccuperació de la teua lesió en la mà dreta?

“Estic entrenant molt fort i estic molt motivat”

La recuperaciò està anant molt bè. Després d’estar prou temps parat, la mà està responent molt bè. Estic entrenant molt fort i estic molt motivat.

A nivell físic i mental, cóm estàs preparant la temporada?

Enguany he canviat d’entrenador. Des de fa temps volia probar a entrenar amb el seleccionador, Juan Vicente Escolano, i estic molt a gust i motivat. A més, entrene amb altres atletes del FER i açò es de gran ajuda. A nivell físic, em trobe bè i amb ganes de fer coses importants.

El Campionat d’Europa de Berlín és el teu gran objectiu de la temporada. Et veus amb opcions de revalidar el títol de Grosseto 2016?

Sí, l’objectiu és fer un bon campionat i lluitar per a poder aconseguir el rècord del món. És un dels reptes que em planteje per a esta temporada i vaig a treballar per a aconseguir-ho.

A l’equador del cicle paralímpic, Tòquio 2020 és un objectiu en el qual ja penses?

Encara resta molt. Abans he de preparar diversos campionats importants, en els que cal lluitar per pujar al podi. És un repte en el qual, nomès em vaig baixar del podi de Rio 2016 ja pensaba.