Lara González deixa el Metz francés i afronta l’eliminatòria prèvia al Mundial de Dinamarca

Lara González canvia d’aires. La jugadora FER d’handbol ha posat punt i final a la seua aventura en la lliga francesa. Tres temporades i cinc títols és el balanç  d’esta experiència al Metz, equip al qual va arribar amb tan sols 20 anys i on ha madurat i creixcut com a persona i jugadora. “M’emporte del Metz una experiéncia inoblidable. He guanyat 5 títols, he jugat una final continental, ha participat en dos edicions de la Champions League. Han sigut 3 anys intensos i enriquidors”, apunta l’esportista alacantina.

Les ganes de seguir aprenent i progressant l’embarquen en una nova aventura fins a la lliga hongaresa, on jugarà en un dels millors equips com és el Siofok. “Estic molt il.lusionada amb esta nova aventura en un país diferent. Tenen un projecte esportiu interessant i tambè vaig a jugar a Europa, pee la qual cosa espere seguir evolucionant”

No obstant això, per a començar este nou repte il.lusionant, haurà d’esperar. A hores d’ara, la seua màxima prioritat és la selecció, on este cap de setmana afronta el primer partit classificatori per al pròxim Mundial davant Eslovaquia. “És una eliminatoria d’anada i tornada i, encara que és final de temporada i estem cansades, l’afrontem amb la mentalitat d’anar a per totes, ja que som conscients de la importància d’esta eliminatoria i volem estar al Mundial en desembre”, conclou l’esportista FER