Laura Gómez: “Cal lluitar per eixos ansiats punts olímpics des del primer torneig”

Laura Gómez està ansiosa per començar a competir a l’Open de Madrid d’este cap de setmana. A este campionat ja s’inicia el cicle olímpic per a la judoka FER, el que suposa tota una motivació per a l’esportista.
 
“Tinc moltes ganes de competir a l’Open de Madrid. És el primer torneig que puntua per a la classificació olímpica i a més a casa, així que l’afronte amb molta il.lusió”.
 
Al tractar-se de l’inici del cicle olímpic el nivell de participació és molt alt i de qualitat similar al de l’Europeu, pel que, com assenyala Laura Gómez, s’ho està preparant a fons.
 
“L’objectiu és fer-ho molt bé. Hi ha molt de nivell, tinc a rivals que també m’he trobat a l’Europeu i ho estic preparant a conciència”.
 
Després de l’Open de Madrid la pròxima setmana Laura Gómez disputarà el Grand Prix de la Habana, un campionat de més nivell i en el qual l’esportista FER espera fer-ho molt bé per a sumar molts punts.
 
Per això, reconeix que a partir d’ara ha d’estar molt centrada en tots els campionats per a no cometre errades. “Cal lluitar per eixos ansiats punts olímpics des del primer torneig”.