Les gimnastes FER, encantades amb l’exhibició al Congrés El Que De Veritat Importa

El Projecte FER un any més ha tornat a Col-laborar amb el Congrés ‘El Que De Veritat Importa’ que s’ha celebrat al Palau de la Música. En esta ocasió, han sigut les gimnastes FER, Alejandra Quereda i Elena López les encarregades d’obrir l’exhibició al Congrés amb una espectacular exhibició que ha deixat impactats a tots els assistents. 

Les bicampeones del món han fet gala de la seua qualitat amb una increïble i expressiva actuació, en la qual han combinat diversos aparells com l’aro, les maces i la cinta, amb la qual han finalitzat amb un espectacular i frenètic llançament de la cinta per dins l’aro. 

Sens dubte, ha sigut una exhibició que no ha deixat indiferent a ningú, ni tan sols a les pròpies gimnastes que segons senyalaren després l’acte ha sigut una bonica experiència per a elles participar a este congrés. 

“Ha sigut una bonica experiència participar a este congrés. Hem gaudit molt preparant este exercici i açò s’ha notat a l’exhibició. Però amb el que ens quedem és amb el fet que hem fet gaudir al públic i a la fi és el que de veritat importa”, assegura Elena López. 

El mateix pensa Alejandra Quereda que es mostra encantada d’haver pogut col.laborar amb el congrés, ‘El Que De Veritat Importa’ i afirma que el resultat de l’exercici ha sigut fantàstic.