Liliana Fernández camina con firmeza por Copacabana y se asegura el pase a octavos

Liliana Fernández i Elsa Baquerizo caminen amb fermesa sobre la sorra de Copacabana. Esta matinada han disputat el seu segon encontre davant les Txeques Bárbara Hermannova i Marketa Slukova i ho van saldar amb un nou triomf que els assegura el pas als octaus de final.

Després de la victòria davant l’Argentina i la República Txeca la dupla espanyola comparteix liderat amb Brasil que, al igual que elles, sumen quatre punts. Ara el repte que es marquen és passar a la següent ronda com a primeres de grup i passar l’eliminatòria per poder optar a la lluita per les medalles.

De fet, elles han reconegut que eixe és el gran objectiu que es marcaren abans de començar a competir en els seus segons Jocs Olímpics. A Londres 2012 van anar a gaudir de l’experiència olímpica i van abastar els octaus de final. Però a Rio 2016 volen fer història i guanyar una medalla.

Una il·lusió que també tenen els altres esportistes FER, que van competir ahir. Les ‘Guerreres’ amb la presència destacada de Lara González i Silvia Navarro van disputar el seu segon partit davant Noruega i malgrat la derrota (24-27), van fer un bon partit. Esta derrota les motiva per a continuar millorant com indica la jugadora Lara González.

Per la seua banda, Iván Pastor i Lola Riera no van tindre una bona jornada. El regatista no va tindre el debut que esperava i després de tres regates disputades va finalitzar el 17é en la General. Hui tindrà una nova oportunitat per a millorar en la classificació general després de la disputa de tres regates més. Mentre que Lola Riera va sofrir una nova derrota davant la Xina.