Pablo Torrijos: “Vull ser finalista olímpic”

 

Pablo Torrijos comença la pròxima setmana la temporada a l’aire lliure més important de la seua vida. En joc està el bitllet per als Jocs Olímpics de Rio 2016. A pista coberta, encara que es trobava en un estat físic que mai havia tingut , com ell mateix ha reconegut, no va plasmar-ho en competicions. Una situació a la qual pretèn donar-li la volta a l’aire lliure.

“Ara mateix estic a Serra Nevada, un dels millors llocs per a entrenar. Estic convençut que puc aconseguir el mateix estat físic que a l’hivern i realitzar la marca que em meresc”, admet Pablo Torrijos.

Eixa marca de la qual parla té nom i són els 16,85 que li otorguen la presència als Jocs de Rio d’este estiu. Una mínima ,que segons comenta, no l’obsessiona. “És cert que és la marca que tinc que fer per a estar a Rio però no em obsessiona. És un repte més al camí i estic segur que ho aconseguiré. Vaig a competir des del 15 de maig per a abastar-ho”, explica l’atleta del Platjes de Castelló.

Dos de les grans cites on lluitarà per aconseguir el bitllet olímpic són el Campionat d’Espanya i l’Europeu d’Amsterdam on espera competir a un gran nivell i gaudir al màxim de cada competició.

 

 “És cert que és la marca que tinc que fer per a estar a Rio però no em obsessiona. És un repte més al camí i estic segur que ho aconseguiré”

Però sens dubte, la gran prova de l’any que té que estar marcada en roig per a este estiu són els Jocs Olímpics. Estar en Rio per a Pablo Torrijos seria complir un somni que té des de xiquet. Però la seua ambició va més ellà i apunta que una vegada tinga la classificació olímpica va a treballar dur per a abastar el repte de ser finalista olímpic.