Paula Lissorgues: “Vull acomiadar-me de la categoria sub’16 guanyant el Campionat d’Espanya”

La regatista Paula Lissorgues, després del tercer lloc aconseguit a l’open Aecil,afronta amb estusiasme i bones sensacions el Campionat d’Espanya. “Este últim campionat era puntuable per al rànquing del circuit nacional i el meu objectiu era abastar el primer lloc a la categoria absoluta. Però al final tan sols vaig poder aconseguir-ho en femenina i sub’16. No obstant això, estic contenta i espere fer un bon campionat este cap de setmana i acomiadar-me de la modalitat sub’16 amb el títol nacional”. 

Este Campionat d’Espanya serà l’últim de Paula Lissorgues en la categoria sub’16. Des de fa dos anys el seu objectiu és guanyar-lo, però fins ara no ho ha aconseguit. Per això, este cap de setmana ho donarà tot perquè per a ella seria molt especial guanyar este campionat. 

“Tinc moltes ganes de que arribe la competiciót. Ho hem preparat molt bé. He estat durant l’últim mes entrenant a Múrcia per a aclimatar-nos i estudiar tots els tipus de condicions. La meua principal rival dels dos últims anys ja no està competint ací, ja que s’ha traslladat a la classe olímpica. Tot i això, espere fer un bon paper i guanyar”. 

La pròxima temporada donarà el salt a la categoria sub’18, on es mostra confiada de fer-ho bé. “Les que són dos anys més majors s’en van i es queden les de la meua edat o un any més. A totes les que han sigut un any més majors sempre les he guanyades. Així que espere fer-ho bé”. 

Però abans de donar el salt, en 2015 encara li esperen campionats importants com la Copa d’Espanya, que junt amb el Campionat d’Espanya d’este cap de setmana és puntuable per a obtiendre la classificació per a l’Europeu i el Mundial, que es disputen el pròxim estiu a Holanda i Polònia respectivament.

Paula Lissorgues espera aconseguir el passaport per a disputar tant el Mundial com l’Europeu, encara que té clar que haurà d’esforçar-se al màxim, ja que tan sols aconseguixen la classificació les dos primeres de la categoria femenina o els cinc primers de la general. 

Passe el que passe, el que sí sap es que sempre contarà amb el recolçament de la seua família i del seu equip de Projecte FER. “Som un equip, parlem molt entre nosaltres i ens recolzem entre nosaltres. Si eres un esportista que lluites per aconseguir grans resultats és molt important tindre un suport i un equip darrere com el de Projecte FER”, conclou la regatista alacantina.