Plata per a Kim López en el pes F12 de l’Europeu d’atletisme

Segona jornada, segona medalla. El caseller del Projecte FER en el Campionat d’Europa d’atletisme paralímpic de Berlín continua creixent. A la medalla d’or aconseguida ahir per Iván Cano en la longitud T13, s’afegeix la plata de l’incombustible Kim López. El llançador de Silla s’ha proclamat subcampió continental en el llançament de pes F12 (discapacitat visual) amb un registre de 14,80m.

L’atleta valencià confirma, així, que és una aposta segura. L’esportista FER ha patit problemes d’estabilitat en el cercle de llançament durant tot el concurs. Relliscava constantment i no podia executar els seus llançaments amb total precisió. Amb aquesta plata, Kim López acumula cinc podis en certàmens continentals. Tant a Swansea’14 com en Grosseto’16, va ser campió en pes i disc F12. Un espectacular palmarès que també inclou l’or assolit en els Jocs Paralímpics de Riu’16.

La següent opció de podi per a l’esportista de Silla arribarà diumenge que ve, en la final de disc F12, una prova no inclosa dins del programa dels Jocs Paralímpics. Abans, aquest dijous, el Projecte FER podrà sumar la seua tercera medalla a Berlín. Tal responsabilitat recaurà sobre Héctor Cabrera, ferm candidat al podi en la javelina F13.  L’esportista d’Oliva ha tingut una setmana molt atrafegada en extraviar-se-li la equipación, inclosa la javelina, durant el viatge a la capital alemanya. A dia d’avui, Héctor segueix sense comptar amb el seu implemente. Si no apareix en les pròximes hores, haurà de competir amb una javelina prestada per l’organització. Un infortuni que no ha minvat l’actitud de l’esportista FER, que espera pujar pel cap alt alt del podi.  Avui, per cert, ha competit en la prova de pes F12 i ha conclòs en la cinquena posició.