PROJECTE FER

(Foment d’Esportistes amb Reptes)
és un projecte que recolza l’esforç dels esportistes valencians.

FER és un projecte de capital totalment privat impulsat per Juan Roig a través de la Fundació Trinidad Alfonso, una fundació sense ànim de lucre que té com a objectiu irradiar la ‘Cultura de l’esforç’ a través de l’esport en la Comunitat Valenciana.

Trinidad Alfonso és el nom de la mare de Juan Roig, president de la Fundación El seu caràcter dinàmic i obert va fer que l’esport es convertira en un mitjà per al desenvolupament personal dels seus fills. Trinidad Alfonso va ensenyar al president, i als seus germans i germanes, la importància que té el fet que en la vida primer has de donar per poder rebre.

L’objectiu del Projecte FER és ajudar a que els esportistes de la Comunitat Valenciana aconseguisquen els millors resultats possibles, tant en competicions nacionals com internacionals, i també contribuir a la seua participació en els pròxims Jocs Olímpics i Paralímpics. La iniciativa també acull esportistes no nascuts a la Comunitat, sempre que hi estiguen empadronats actualment i hagen viscut els últims 8 anys a la Comunitat (5 anys en el cas de Viver).

L’any 2022 complix la desena edició i inclourà un total de 140 esportistes, distribuïts en tres categories: 37 en Elit, 43 en Promeses i 60 en Viver.

Els esportistes FER opinen