Ridardo Ten torna amb dos plates de Mont-real

El de Tavernes va ser segón als 100 metres braça y en els relleus 4×50 estils

Si fa poc era David Casinos qui gaudia de la glòria en uns mundials, esta setmana ha sigut un altre component de l’equip del projecte FER. Es tracta de Ricardo Ten, qui no va defraudar i va aconseguir una medalla en els Mundials de Natació disputats a Mont-real, Canadà.

El nadador valencià, que era una de les grans esperances d’una delegació espanyola que ha tingut una gran actuació, disputava quatre proves individuals. Els 50 metres papallona, 50 metres esquena, 200 metres estils i, la seua especialitat, 100 metres braça. Va ser precisament en esta última prova on el valencià va complir les expectatives i va acabar segon, després del colombià Moisés Fuentes.

A més, el divendres va posar la guinda a la seua gran actuació amb el relleu 4×50 metres estils. En eixa priva, l’equip espanyol va aconseguir també la medalla de plata.

Ten es va estrenar en la prova de 50 metres papallona, on va entrar en la final, encara que va acabar octau. En 50 metres esquena va repetir gesta i es va colar entre els huit millors. En la final, el valencià va acabar en una meritòria quinta posició. En els 200 metres estils va ser molt paregut; Ricardo Ten es va classificar per a la final, però es va haver de conformar amb la sèptima posició.