Sandra Pallarés acomiada un brillant 2014 amb un gran domini en la Copa Aiutonòmica de natació

El penúltim cap de setmana de l’any 2014 encara va deparar certa activitat per als esportistes del projecte FER. Escasa, pero activitat al cap i a la fi. Per exemple, diferents proves de la Copa Autonòmica de Natació. En la corresponent a la divisió d’honor, i que va disputar-se en la localitat alacantina de La Nucia, Sandra Pallarés va ser la gran triomfadora. La nadadora castellonenca va confirmar el creixement experimentat durant este any i va aconseguir la victoria en quatre modalitats: 100 i 200 braça, 200 estils i 200 mariposa. En esta última especialitat, a més, va establir un récord autonòmic. Mentrestant, Susana Tachón va participar en la prova de la Copa Autonòmica pertanyent a la primera divisió i que va celebrar-se a Castelló. El seu millor resultat va ser quatre primers llocs al 400 lliures, 4×50 estils, 200 lliures i 4×100 lliures.
Castelló també va acollir este passat cap de setmana el Campionat Autonòmic junior de taekwondo. I, tal i com indicaven el guió i la lógica, Tamara Miquel i Blanca Palmer van aconseguir sengles ors. Les dos esportistes FER tanquen un 2014 de confirmació i consolidació com a les millors de la seua categoría en el panorama nacional, i d’irrupció a nivell internacional amb les medalles de bronze abastades en el Campionat del Món junior.

Altres apunts competitius passen per dos noms propis més. D’una banda, José Luis Giera va participar en l’empat a 0 que el seu equip, ONCE Alicante, sumava davant el Barcelona en una nova jornada de la lliga de futbol sala per a cecs; d’altra, el llançador adaptat de javelina Héctor Cabrera, campió d’Europa este passat estiu, va obtindre sengles bronzes en pes i javelina en una competició de Nadal celebrada a Montijos, Badajoz.

Per últim, en plena pretemporada d’atletisme, s’han celebrat diferents controls. En el desenrrotlllat en el Velòdrom Luis Puig de València, van estar Izan Ahicart, Eugenio Teodoro, Carlos Sánchez Juan, Adrián Sobrino i Pablo Torrijos. Este últim està acreditant les seues millors marques personals en un inici de temporada. A més, Estefania Almela va assegurar-se este cap de setmana la seua presència en el Campionat d’Espanya de taekwondo, Elena Lloret guanyava el ciclocross de Mislata i el nadador adaptat Ricardo Ten posava punt i final a la seua concentració en Sierra Nevada.