Sara Sorribes viatja a Florida en uns dies per a començar la seua primera gira del 2015

No hi ha res més bonic que dedicar-te cada dia a la teua passió. Quan fas el que més t’agrada, l’esforç i les hores de treball passen sense adonar-te. Això és precisament el que li succeix a Sara Sorribes. La tennista FER quan està a València, que són poques setmanes a l’any, es passa tot el dia fora de casa entrenant dur i quan està fora d’Espanya encadena gires, on estrena i competix dur, per a continuar millorant la seua técnica i anar agafant expèriencia que li permeta aspirar a jugar campionats més importants.
 
Ens uns dies agafarà les seues maletes i començarà la seua primera gira de 2015 amb destí Florida, on va a estar concentrada diverses setmanes disputants alguns campionats. Durant eixe temps, Sorribes vol posar-se a prova i vore el nivell que té desprès de la dura pretemporada que ha realitzat.
 
“Éste és un primer test per a vore on estem desprès de la dura pretemporada que hem realitzat. Tinc moltes ganes de començar la concentració, ja que hem fet una bona pretemporada i tinc un bon nivell. Encara que hem de continuar treballant per a agafar ritme sobretot de partits. Cal anar pas a pas”, assegura l’esportista.
 
Eixa és la filosofía que defensa Sara Sorribes, qui es defineix com una tennista que prefereix no marcar-se grans objectius per temporada, sinò treballar dur esforçar-se al màxim. Amb eixa idea assegura que obtè un major rendiment i en ocasions es porta grans sorpreses.
 
Encara així confesa que es permet algo de llicencia per a somiar i admiteix que algún dia li agradaría disputar un Grand Slam com han fet alguns dels seus referents com són Anabel Medina i David Ferrer. Dos grans tennistes que admira i amb els qui té la sort d’entrenar habitualment a València i dels qui aprèn molt. De fet, un consell que sempre li repeteixen i que la actual campiona d’Europa junior ja ha fet seu “es que no tinga pressa, ja que amb treball, esforç i ganes tot arriba”.