Silvia Navarro té en la seua mare a la seua principal valedora

Darrere d’una gran esportista sempre hi ha una gran mare. Açò pot sonar a tòpic però en el cas de Silvia Navarro s’aplica a la perfecció. La mare de la jugadora valenciana d’hanbol és la gran culpable de que hui Silvia Navarro siga considerada una de les millors porteres de la història d’este esport al nostre país.

Des de xicoteta li va inculcar l’amor per l’esport i va ser ella qui la va introduir en el món de l’hanbol. Encara que era tan sols una xiqueta de 8 anys, Carmen no va dubtar d’ella, va creure en ella perquè estava convençuda que en sa casa tenia una estrela. Unes aptituts de les quals parla en el nou capítol d’Entrevistes FER-Crec en tu, que protagonitzen mare i filla i que, com admet l’esportista FER, cap de les dos oblidarà mai, ja que va ser un encontre molt bonic i sincer.

En eixa conversació la mare de la portera revela que des del principi va apostar per ella perquè veia que tenia talent. “Silvia tenia unes qualitats especials que en les altres xiquetes no veia”. Un sisé sentit de mare que no li va fallar i el temps li ha donat la raó.

Darrere queden eixos inicis i moments en els que es dubtaba d’una xiqueta que amb esforç, treball, sacrifici i passió anava a demostrar que havia nascut per a ser una guerrera de l’hanbol. Un èxit que no podria haver aconseguit sense el suport de la seua mare.

“Ella és el meu motor, és qui m’alça cada matí, qui me dona força quan estic baixa d’ànim. Sense ella no podria haver aconseguit res del que he aconseguit. Ella em va animar en tot moment, em va dir que sempre tinguera compromís amb el que feia i si hui sóc jugadora d’hanbol és gràcies a ella”, admet l’esportista FER.

I als seus pròxims reptes com en la lluita per tornar a ser olímpica i complir un nou somni, després del bronze a Londres 2012, està convençuda que en l’ombra, darrere dels seus passos sempre estarà el seu gran pilar. Eixe suport que mai li ha donat l’esquena, ni en els bon moments, ni en els roïns. Ja ho diuen, que no hi ha res més gran que una mare i açò Silvia Navarro ho té clar: “Sóc qui sóc gràcies a ella”.